ustralia-adhedhasar casino slot mesin edo Ainsworth Game Teknologi Ltd announced ana iku wis mlebu menyang persetujuan naleni kanggo ndarbeni 100 persen saka usaha ing u dara sakor pinggir sagara resort casino. basis Nova Teknologi LLC.nang perpustakaan game kalebu luwih saka 30 buktiaken Kelas II irah-irahan diselehake tengen luwih saka 1,300 unit ing pasar ing saindhenging Amerika Serikat danville va njupuk kanggo casino. Karo disualekno, Ainsworth bakal duwe liwat 2,600 unit ing operasi ing Amerika Utara ing saben ragad, ngandika tenan dany brillant konser casino de paris.

Transaksi ngidini kita kanggo ngetik Kelas II game ing langsung lan wujud proses danville va casino voting asil. Iki menehi hasil nggantosi pelangkap extension saka produk kasedhiya kanggo langsung entuk manfaat saka Ainsworth kang saiki basa customer tengen Amérika," ngandika Danny Gladstone, eksekutif saka Ainsworth, ing statement.e ditambahake: "disualekno Iki pangentukan accretive saka siji dina. Kanggo alasan iki, iku ndadekake loro gedhe strategis lan pangertèn financial kanggo Ainsworth." Kita duwe cahya winates kanggo Macau ngendi peraturan owah-owahan wis kena pengaruh ing pasar poker ing sawetara gun.

Kita nyana kuwat wutah taun iki ing bisnis iki," ditambahaké Pak Gladstone.n selasa, Ainsworth tambahan announced ngarepake kanggo milih Heather Scheibenstock kanggo sawijining papan minangka direktur non-eksekutif sawijining tanggal ing agêng-januari, tundhuk persetujuan peraturan.s Scheibenstock iki sing paling bubar wakil presiden senior saka game tabel ing Solaire Resort Casino, property ngatur dening Filipina basis Bloomberry Resorts Corp poker ing gun posisi. Dheweke uga wis makarya minangka general manager kanggo game ing Star, properti diduweni dening Australia operator casino Kumandhang Entertainment Group Ltd..