Malayalam dilisensi perusahaan game online Broadway Game Ltd wis sarujuk kanggo mbayar £100,000 paukuman paket, ing ngisor iki UK Gambling Komisi (UKGC) diselidiki kang ketemu iku wis gagal kanggo kalebu "wujud syarat-disambung kanggo promosi iklan ditemokaké ing limang sawijining gambling situs." Perusahaan, kang wis dilisensi kanggo operate remot game ing UK iki ing juni 2016 subyek saka Iklan Standar Panguwasa ngatur ing hubungan kanggo iklan kang muncul ing Broadway Game kang Butlers Bingo situs web simpenan dening bill telpon poker. Sawijining iklan, kang ana pemain kasempatan kanggo "Simpenan £10, Muter £35" iki ketemu dadi ing nerbitake saka Komite saka Iklan Laku (TUTUP) Kode 8.17 lan 8.17.1 lingkungan nggunakake wujud kahanan kanggo promosi, luwih nyatakake sing iklan iki kinanthi minangka iku ora rembugan wujud kahanan kanggo promosi simpenan dening telpon casino uk. Ing wektu, ASA mrentah sing iklan ngirim ora katon maneh ing sawijining wangun saiki lan dhawuh Broadway Game kanggo njupuk iklan mudhun simpenan cara kanggo casino online. Nanging luwih diselidiki dening UK Gambling Komisi ketemu padha lapses ing Broadway Game kang gegandhengan situs liyane kalebu Bingo Diamond, Casino saka Impen, Dotty Bingo lan Rehab Bingo slot machine online giochi gratis. Ing nanggepi Broadway Game wis ditampa sing iki iklan breached Komisi kang tanggung jawab sosial kode kang negara sing iklan kudu tundhuk karo TUTUP kode, karo tartamtu referensi kanggo kewajiban kanggo negara watesan pinunjul lan saringan hubungane kanggo promosi wae slot machine online gratis da bar. Sarujuk paukuman paket dumadi paukuman financial ing jumlah saka £100,000 kanggo breaching sawijining licence kahanan, kang kalebu pembayaran kanggo nutupi UKGC kang biaya diselidiki lan lengkap publikasi saka laporan hubungane diselidiki ing UKGC web minangka alat learning kanggo perusahaan liyane ing remot industri gambling..