Universitas Warwick wis mbuwang sawetara sasi dipimpin déning Dr Tn Walasek ing performing riset menyang tanggung jawab gambling pesen sing, sing katon ing mayoritas saka gambling related iklan ing Inggris.
Karo slogan "Nalika Fun Mandheg simpenan dening bill telpon slot. Mandheg!" kang fokus utama saka Dr Walasek riset slot machine online for real money. Temonan kang wis dirilis saiki, nuduhake yen slogan kang yahoo kanggo ngagengaken lan ningkataké tanggung jawab gambling, bener gagal kanggo nglakoni slot machine online gratis com bonus.

Karo Dr Walasek ngomentari: "tujuan "Nalika fun mandheg, mandheg" warning labels kanggo ngagengaken luwih tanggung jawab gambling prilaku. Durung ana knthi angel sembarang bukti-bukti sing nyaranke kuwi labels sing efektif." Iki temonan wis kenceng dening sawetara panyengkuyung sing pengin kanggo curtail kabeh formulir saka gambling kegiatan, karo siji kuwi commentator nyatakake: "Padha uga nuding menyang kasunyatan bilih tembung fun wis dicithak ing akeh font luwih gedhe saka sembarang tembung ing pesen, kang temenan kanggo ningkataké luwih tanggung jawab gambling." Nanging, ing nanggepi panemon Dr Walasek riset, Gillian Wilmot, sing nggantosi Senet Group, sawijining awak nyetel munggah kanggo mundhakaken standar ing gambling sektor, sing uga tanggung jawab kanggo slogan ing pitakonan, komentar: "Kawuningana kabeh totoan tau sawijining waé slot machine online free sizzling hot. Tinimbang iku yakuwi kanggo njaluk gamblers kanggo ngaso lan nggambarake." "Pungkasan taun, kita miwiti review saka kampanye, informed dening substansial tindak tanduk sinau, lan anyar creative bakal nggambarake owah-owahan kanggo ukuran relatif saka tembung 'seneng' kanggo nanggepi saran." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun langkawi poker manggon ing mancal.
Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive dessus de tabel de poker pliable. Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online.

Kang adoration saka bal-balan uga nyatet. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina..