"Kita wis gained ngarsane kuwat ing telu saka Midwest paling gedhé ing game pasar, karo akses kanggo mayuta-yuta potensial pelanggan anyar," Boyd Game CEO Keith Smith ngandika saka disualekno slot machine online free sizzling hot. Siji dina sawise FTC ijo pletik menehi hasil, Nevada dadi pungkasan 14 serikat sarujuk sale, sawise khusus pangrungon saka Nevada Game Kontrol Papan lan Nevada Game Komisi. Komisi disetujoni durung teka kanthi otomatis: pengatur dijaluk informasi tambahan bab disualekno ing Maret, minangka ditemtokake yen menehi hasil iki ing sesuai karo peraturan antitrust.

Penn Nasional Game (PNG) lan Boyd Game duwe saben dijupuk sing cuwilan Pinnacle Hiburan, lan salah siji saka paling komplek game selloffs ing sajarah wis saiki rampung menehi hasil. Protracted perjanjian uga ngenteni persetujuan saka 14 negara US. Boyd wis gumregah ngoyak expansion liwat 12 sasi lan saiki makaryakke 29 situs ing 10 serikat langkawi poker manggon ing mancal. Sadurungé taun iki, perusahaan uga tuku Lattner Hiburan, lan Illinois slot mesin panyedhiya, kanggo $100 yuta, lan mengko mbayar $280 yuta kanggo tuku Valley Forge Casino Resort ing Pennsylvania.. Charles lan District Kansas City, bebarengan karo Indiana kang Belterra Casino Resort lan Ohio kang Belterra Park ing Cincinnati – iki katon minangka perlu kanggo nyingkiri potensial monopoli uneg-uneg FTC bisa uga wis wungu wis PNG nyoba kanggo ndarbeni kabeh 16 Pinnacle situs dessus de tabel de poker pliable.
Ing digandhengake transaksi, PNG wis mbayar Pinnacle $2,8 milyar kanggo 12 situs lan Boyd wis mbayar $563.5 yuta kanggo papat liyane dessin de patin roulette a imprimer.