UK Gambling Komisi (GC) wis announced janjian saka David Pemberton minangka Chief Operating Officer donya poker demo inang mike sexton. Pemberton bakal ngawasi GC kang fungsi perusahaan, kalebu HR, finance, IT, planning lan resiko. Sadurunge nrima peran karo GC, Pemberton mlayu Bisnis ing Masyarakat kang operasi regional ing East Midlands lan Yorkshire & Humber, gadhah uga sadurunge makarya kanggo Kredit Suisse, PricewaterhouseCoopers lan Nissan casino online free kredit nz. GC Eksekutif, Sarah Harrison, dipun tampi janjian: "aku remen kanggo welcome Dawud kanggo Komisi tim eksekutif casino online free kredit ora simpenan. Panjenenganipun ndadekke kasugihan saka expertise ing anjog owah-owahan lan ngembangaké fungsi perusahaan sing performing dhuwur lan sing ngirim nilai kanggo dhuwit casino online free bonus simpenan. "Karya iki kunci kanggo njupuk kita duwe organisasi sing loro efektif lan efisien minangka kita ngirim ing kita dislametaké kanggo njaga gambling padha, aman lan bebas saka angkara." Pemberton ngandika: "aku banget pleased kanggo bisa gabung Gambling Komisi casino online free kredit ora simpenan malaysia. I am looking nerusake kanggo contributing sandi pengalaman kanggo bantuan wangun organisasi kang skills, kapabilitas, struktur lan cara apa igt slots machines - bombay. "Iki wektu macem kanggo nggabungake Komisi minangka iku saya fokus ing panggolekan konsumen ing jantung sawijining karya lan aku welcome kesempatan kanggo muter sandi bagean ing sing penting karya." igt slots little lady free download.