Malta, Maret 2017 – Win Sistem, anjog teknologi supplier kanggo game lan hiburan industri, bakal pertunjukan sawijining inovatif sawetara produk ing Feria Internasional del Juego, Madrid.

Kanggo ngatur rapat mangga ngirim email kanggo [email protected] utawa nelpon +34 935 308 049. Menang Sistem bakal dadi tuan rumah ing ngadeg C3 dening EGASA, sawijining eksklusif distributor kanggo slot lan mesin game ing Spanyol. Bab Menang Sistem MENANG SISTEM global panyedhiya teknologi kanggo game lan hiburan industri igt slots gold bar 7's deluxe. Eric Benchimol, CEO saka Menang Sistem, ngandika: "Kita wis wis banget miwiti kanggo taun karo akeh bisnis kesempatan njedhul ing ÈS lan kita are looking kanggo mbangun iki ing Madrid paling entri lan metu kanggo casino heist.
Sawise anyar sukses nuduhake ing ES babar Blas Game lan Irish Game Show, Menang Sistem katon kanggo nindakake semangat menyang Q2 lan mbangun ing sawijining saiki kekancan ing negara. "Kita ngagengaken kabeh delegasi ing show kanggo riko us kanggo tur lan pengalaman apa sing bakal dadi sawetara saka paling inovatif produk ing acara." Menang Sistem ing EGASA kang ngadeg C3 ing Feria Internasional del Juego 2017 paling entri nyamarake casino heist. Asil saka disualekno berkembang pimpinan ing global industri game kanthi wujud tilas ing Eropah, Afrika Kidul lan Amérika. Perusahaan sing duwe spesialisasi ing sistem lan layanan kanggo kasino lan lotteries, game piranti lan server adhedhasar video lotre terminal (VLTs) paling titik entri casino heist. Senior personel saka Menang Sistem bakal ing tangan saindhenging nuduhake kanggo nduduhake mlaku saka produk lan rinci cara paling apik kanggo nggabungake mau menyang bisnis. Ing 2016, Menang Sistem angsal Emas Klub, global pangembang lan panyedhiya saka mesin game lan elektronik roulette karo ngarsane ing liwat 50 negara ing donya.