Salah siji saka masalah paling gedhe, miturut Moritoshi Kido saka Osaka University of Commerce, iku sing paling wong Jepang gagal kanggo ngakoni yen ana sembarang potensial kanggo gawe ketagihan gambling prilaku antarane warga amarga padha ora pracaya ana wae gambling masalah saiki, senadyan ing ngarsane saka lotre, olahraga wagering ing jaran, pit, prau lan mobil racing, lan ono ing ngendi panggonan pachinko panti. Masalah gambling ing Jepang Ing panel ngirim selasa dening anyar UNLV bentenaken fellow ing tanggung jawab game Alan Feldman, panelists ngakeni sing compulsive gambling kelainan bakal terus dadi salah siji saka uneg-uneg paling gedhe minangka pamaréntah Jepang sarujuk construction saka nganti telung resorts tengen negara paling entri nyamarake casino heist.
Pachinko mesin sing kaya basis skill pinball game sing asring digunakake minangka piranti game. Babagan 650 wong-wong saka 34 negara sing nekani paling titik entri casino heist.

Pirang-pirang Las Vegas basis perusahaan sing ing mlaku kanggo bakal dianugerahi concessions kanggo mbangun resorts ing Jepang paling titik entri kanggo casino heist. Pemimpin tinimbang sing ngetang ing sukses resor operator kanggo ngumumake kudu tanggung jawab kanggo muter kamar ing motor city casino.

casino industri.. Ngandika liwat interpreter, Kido ngandika ana luwih saka 9,200 pachinko panti tengen Jepang karo saklawasé 4 yuta pachinko mesin ing muter. Badhan paling gedhe ing cakrawala punika apa sing tepat tanggung jawab game sastranegara bakal ing panggonan nalika mengkono iku. Panelist Keiji Kobara, esthi psikiater sing mimpin Mental Kesehatan lan Kesejahteraan Center ing Shimane, Jepang, ngandika masalah gambling kang ono minangka kesehatan mental kelainan kamar ing hard rock casino biloxi. Proyeksi Revenue adhedhasar ing Las Vegas strategi ngembangaken non-game wisata.