WE ARE Pi dados online totoan klompok anyar "Account Piala" agensi Pantun Daya marketing pangareping, Gav Thompson wis announced janjian saka KITA Pi minangka totoan group iklan agensi ora tax uk gambling winnings. Woro-woro bertepatan karo release saka anyar televisi iklan mromosiaken Piala Donya Rugby tumindak kang muter ing anyar skandal kang dentist Amérika lan amatir kerja dijupuk legendaris lion "Cecil" ing Zimbabwe ora ups menehi slot wektu.

Judul Game Amba Kerja, pisanan ads saka seri bisa viewed kene: lan kene: Thompson diterangake KITA Pi minangka "kita jenis agensi; kreatif, sumelang lan non-conformists". Kepala agensi, Pantun Garvey, ngandika apa karo Pantun Daya marang perusahaan kesempatan kanggo "supaya mati sawetara uap lan nimbulaké sawetara alangan ora ups menehi slot wektu. Ing kasus iki kita sing nargetake wong lanang ala, lan pangarep-arep kanggo narik owah-owahan dening nggawe swara."Antarane perusahaan anjog ing KITA Pi kang dhaftar klien sing Wrangler Jins, Coca Cola, Pilih lan Sangisore Armour limper poker.
Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki limper poker o que e. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] limp poker c est quoi.