Iku maca, "Sampeyan lagi diputer kepala munggah marang pemain ing HUSNG [kepala-up njagong-lan-pindhah] lan disconnects, kang lungguh 4 game liyane mbukak, apa sampeyan njagong sing tabel kanggo nyolong sing ev banget?Yen sampeyan ora piyantun bakal, mungkin wong bakal vs sampeyan banget." Mung pilihanipun padha "Ya" utawa "Ora" lan, metu saka 2,517 respon, 56% ngandika sing padha bakal kamar ing kansas star casino. 32% ngandika padha bakal tetep muter biasane, ninggalake mung 12% milih "Marang wong-wong mau" pilihan kamar ing hard rock casino tampa. Kajaba aku sumurup iku reg sing bakal ngenteni kanggo kula, aku blinding wong-wong mau metu." Pitakonan kapindho ngajokaken skenario ing ngisor iki: "Sampeyan nemokake metu sing favorit poker site wis manual kesalahan ing akun ngendi padha mbayar ekstra 25% rakeback." Ana telung bisa pilihanipun kasedhiya minangka respon, "Marang wong-wong mau," "Supaya muter biasane" utawa "Rake minangka akeh minangka bisa." A total saka 1,148 wong nanggapi, karo 56% nuduhake yen wong bakal milih pilihan pungkasan kamar ing hard rock casino sacramento.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kamar ing pulo view casino. Iku ora mboten umum kanggo ndeleng lack tartamtu saka etika ing lingkungan wae. Ana cara sing aku ora njagong metu kanggo ngenteni wong kanggo mbalek maneh.sembarang kaputusan warata metu nyolong." Sawetara mutusaké kanggo nanggapi lan mbecikake reaksi sing.

Pitakonan katelu ngenalaken rodo nemen skenario apa klebu ing kesimpulan saka laporan. Wong siji ngandika, "Iku online — pillage wuto!" lan liyane ngeyel, "Iku bagéan saka game. Iku ketoke bakal dadi apike kanggo tansah duwe serep sambungan siap nalika dolanan online poker apa ing kesimpulan saka teks. Asil nggumun malah Mike Matusow, sing komentar, "Iki mung nuduhake carane mirangake supaya akeh wong ing masyarakat poker sing apa sampeyan nulis ing kesimpulan saka laporan.