Iki mbokmenawa nerangake apa kita US$21 [rega nuduhake] target saklawasé 20 persen ing ngisor iki kesepakatan." elco Makutha kang enggo bareng rampung ana kang dagang ing Nasdaq ing New York munggah 0.32 persen, ing US$21.99 per unit, miturut Bloomberg data.pantai cenang ngandika ing sawijining wigati ana sing iku kira-kira sing, ing "padha nyimpen" basis, Macau EBITDA pasar sudhut bisa tiba dening 26 persen ing 2015 lan nolak dening 2 persen ing 2016. Massa revenue per Cina pengunjung [ing Macau] tren ing ngisor suwene 12 sasi," nyatet Morgan Stanley, referring kanggo wutah ing 'tlatah' pasar massa ing Macau dibandhingake kanggo downturn ing revenue saka sawetara VIP lan premium massa gamblers ing Macau ana casino cedhak salem oregon.
#8220;Ngendi kita mbokmenawa beda-beda paling saka kita ngedol sisih kolega ing nilai winates kita panemune kanggo MPEL kang casino anyar, Studio Kutha, kang kudu mbukak ing waktu katelu saka 2015," ngandika ana kang wigati saka Harry Curtis, Kelvin Wong lan Brian Dobson.pantai cenang ditambahaké sing Wall Street kesepakatan iki kanggo Studio Kutha kang 2016 pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) kanggo nggayuh US$457 yuta, déné perantara iki ngitung 2016 EBITDA saka ing setengah sing, ing US$198 yuta. Sawetara analysts investment wis disambung kurangé populasi ing VIP muter dharatan kang kampanye anti-korupsi lan cooling pasar ngukur valley view casino rv camping. Tenan wis ngandika sadurungé ing statements umum sing nduweni kapasitas kanggo 500 tabel lan 1,000 slot mesin. valley view casino prices kamar. Iku warns bisa 4.2 persen kakurangan kanggo Melco Makutha kang rega nuduhake saka Thursday cedhak saka US$21.92, kasebut kamungkinan "winates nilai" saka bukaan saka tenan kang mayoritas diduweni US$3.2 milyar Studio City casino resort (digambarke) ing Malaysia, Macau valley view casino ganjaran program. Ing [Macau] semenanjung asring massa saka rame, supaya nganti cahya alur sistem siap kanggo transportasi potensial 40 persen tambah ing pelanggan saka tombol imigrasi checkpoints, kita pitados bilih wutah dikarepake bakal dadi ngisor wutah ing kapasitas anyar," nyatakake Nomura, referring kanggo wilayah kang akeh telat lan liwat-budget cahya alur transit (LRT) sistem.elco Makutha durung ngandika carane akeh game tabel Studio Kutha bakal duwe.n April 14 pamaréntah Macau nyatakake iku wis isih ora mutusaké carane akeh game tabel bakal diwenehake kanggo Melco Makutha kang Macau pasar saingan Galaxy Hiburan Group Ltd kanggo terakhir kang May 27 bukaan saka sawijining HKD19.6 milyar Galaxy Macau Phase 2 valley view casino rv parking. Wong-wong tartamtu prakiraan tilar sembarang potensial pasar positif impact saka Studio Kutha gambling casinos in frankfurt germany. apanese perantara Nomura ngandika iku wis downgrade Asian casino pangembang Melco Makutha Hiburan Ltd (MPEL) saka 'neutral' kanggo 'nyuda'.