Liwat juni, bathi game sing munggah 15,3 persen liwat periode enem sasi ing 2012 gambling casinos near grand rapids michigan. "Supaya adoh, tukang game ing Macau wis digatèkaké dire ekonomi penet." Uni Game Riset Macau analyst Grant Govertsen bilih ing taun-kanggo-tanggal basis, Macau kang gambling bathi munggah 15,3 persen, kaya ing ngisor iki tenan 2013 forecast saka 16 persen. Las Vegas Sands pagawean liyane phase saka $4.4 milyar Sands Malaysia Tengah lan ngembangaken Paris-tema hotel-casino project.. lan MGM Resorts Internasional operate hotel-kasino ing Macau pasar gambling casinos near fredericksburg va. By comparison, bathi game ing Nevada padha $10.8 milyar taun pungkasan gambling casinos near gettysburg pa.
Kabeh perusahaan sing ngembangaken sing ngarsane ing wilayah, karo MGM Resorts' $2,5 milyar pembangunan ing Malaysia Strip amarga ing taun 2016 kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil hollywood casino lawrenceburg. "Senadyan tartamtu laporan kanggo nalisir, kita pracaya Macau dhasar tetep kuwat antarane kabeh cocog perangan, lan kita duwe kuwat bebendhu sing tren iki ana kamungkinan kanggo terus liwat imbangan saka taun," Govertsen ngandika kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil st louis casino.
Ing 1,600-kamar hotel and casino bakal adhine resor kanggo 600-kamar MGM Grand Macau kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil kansas city casino. Curtis kira-kira sing juli bathi game bisa mlumpat 19 persen kanggo 21 persen. Wynn Resorts' $3.5 milyar hotel-casino uga kamungkinan kanggo mbukak ing 2016.