Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. 6/11/2018 – Valletta, Malta – Luwih ngembangaken sawijining ngarsane ing pasar Eropah, Betsoft Game wis mlebu strategis isi kemitraan karo multinasional online operator Kraton Spinz kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil hollywood casino lawrenceburg. Ing SLOTS3™ banner, Betsoft punika elevating pemain' pangarepan; iki film, bener-3D slot campuran kanthi cepet, gratifying urutane critane game karo audio-visual keunggulan luwih khas saka film lan videogames.
Liyane mentas, Betsoft dicethakaké ana ing Ngalih™ lingkungan, kang ndhukung saestu pembangunan salib-platform ing wektu sing padha minangka nambah kinerja, drastis ngurangi ukuran file lan streamlining integrasi kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil st louis casino. Manager Casino, Betsoft lengkap bali-kantor platform, nggulung reporting, manajemen, marketing, promosi, lan administrasi menyang siji milutaken paket kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil kansas city casino. Betsoft wis dianakaké Kelas 4 lisènsi karo Malta Game Panguwasa wiwit 2014. Miturut syarat-syarat persetujuan, Kraton Spinz akses hasil suite kebak Betsoft isi diadegaké favorit lan macem inovasi saka tengen SLOTS3™ seri, lan panyedhiya kang slate populer game tabel kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil jack casino cleveland ohio. Terus iki jangkah saka expansion, lan kanggo gawe marem isi-luwe pamirsa ing pasar ana, Kraton Spinz dibutuhake isi anyar partner karo hak kualitas lan jumlahe saka game, dikirim miturut kanggo dipercaya roadmap. "Minangka cepet-akeh operator, Kraton Spinz wis makarya luar biasa hard kanggo ndarbeni lan ndhukung pemain ing saindhenging Eropah," jelas Annamaria Anastasi, Direktur Marketing kanggo Betsoft hollywood casino austintown lomba jadwal.

"Kita overriding prasetya kanggo ngirim tingkat support, standar isi, lan pengalaman ing sakabèhé sing tansah pemain teka bali," ngandika Marsha Riley, timbal ing Kraton Spinz' customer support divisi. Hubungi [email protected] utawa ngunjungi www.betsoft.com kanggo informasi umum lan pertanyaan hollywood casino austintown ohio hiburan.