Kemewahan Swiss produsèn watch SLYDE duwe lengkap kemitraan karo PokerStars, karo kabar sing padha saiki bakal partner Asia-Pasifik Poker Tour (APPT) kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil jack casino cleveland ohio.

Iku bisa uga ora gampang kanggo poker kanggo omah-omah munggah karo non-gambling perusahaan nanging siji pasar sing ora koyone duwe wektu kanggo kita kemewahan watch produsèn hollywood casino austintown lomba jadwal. Swiss produsèn SLYDE wis deepened hubungan karo PokerStars sawise sarujuk kanggo partner PokerStars MANGGON Macau lan APPT hollywood casino austintown ohio hiburan.

Watches sing saestu soko khusus—keepsake kanggo nglengkapi sange prestasi menang lan EPT judhul." Raphaël Bertschy, perwira operasi pangareping ing SLYDE Nonton SA, ditambahake, "We are looking nerusake kanggo liyane macem EPT mangsa kebak inovasi, wutah lan anyar tondo. We are bungah kanggo kurban kita acara pemenang kesempatan kanggo nyandhang iki banget bêsik seni ing tangané minangka bagéan saka hadiah." PokerStars uga bakal ningkataké SLYDE account ing Eropah sawise sarujuk kanggo ngluwihi sing kemitraan kanggo 11 Mangsa saka Eropah Poker Tour (EPT) hollywood casino aurora menang mundhut statement. WPT World Championships juara Keven Stammen iki dianugerahi karo Hublot King Daya Unico Chronograph nonton sawise kamenangan ing Atlantic City digunakake roulette tabel for sale.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre digunakake slot machine for sale ing arizona.