4 Wisconsin ing 9-4, ngiring dening No silver serangan slot mesin lokasi. Padha wis dominating ing jendhela, panutup ing 60 persen tandha marang nyebar lan sportsbooks sing njupuk hit amarga saka iku punika casino mbukak ing charleston west virginia. "Iku ora mestine dadi iki gampang kanggo favorit-maha masyarakat umum kanggo awis supaya akeh karcis," wong wrote punika casino mbukak ing cincinnati ohio. Padha duwe rekaman 22-7-1 KES kanggo 75.9 tandha punika casino mbukak ing darwin. Pasar wis ora wis bisa kanggo nemokake tengen strategi reregan nalika prayoga tim karo apik quarterbacks sing madhep non-contenders karo ala utawa inexperienced quarterbacks." Suwene rong minggu wis malah luwih nyengsemaken. Nanging ing sawetara titik, umum badhe njupuk iku ing kathok cendhak. Kanggo enem minggu consecutive favorit wis menang lan saka Minggu 7 kanggo 12 Minggu padha wis ahead 69 persen saka wektu. Begjanipun, padha karo Kansas City," ngandika punika casino mbukak ing cleveland ohio.