"Nalika PILOT bill mrodhuksi bathi tambahan lan ngindari incurring tambahan casino tax ayahan, iku ora cukup kanggo supaya nyuda kekuwatan kekurangan saka $30 kanggo $40 yuta taun, liwat limang taun sabanjuré." Christie pracaya umum buruh perlu kanggo langkah nganti piring ing kapentingan paling apik saka kutha, nanging iku katon sawetara sing wis dilakoni sing silver dollar casino langogne washington. "Yen mung PILOT bill liwat [karo ora ngukur sapi], kutha bakal terus kanggo ngadhepi kahanan kang ora ngepenakke wiwit siji bill punika boten cecek kanggo mulihake Atlantic City fiskal kesehatan," kredit perusahaan ngandika bubar. Padha digunakake kanggo nggarap 3 utawa 4 sasi, lan banjur ngempalaken pengangguran.. Part-wektu anggota dewan padha bebarengan mbayar $300,000, lan beyo katon minangka extravagant ing mata saka gubernur silver dollar casino langogne watesan umur. Iki sing nomer, iki math, lan iki bukti, lan ora ana debat babagan iki." Ing Christie kang bantahan, gubernur disorot apa pracaya dadi reged overspending ing kotamadya buruh.
Gubernur New Jersey Chris Christie ora ono crisscrossing negara ing kampanye presiden trail, lan minangka kuwi Republican, saiki ing kang kapindho gubernatorial term, wis luwih wektu kanggo saiki usahane ing masalah madhep negara dhewe. Minangka kita padha staffing munggah kanggo bukaan saka Resorts Internasional casino, aku bisa elinga sawetara saka kita Chalfonte-Haddon Bale karyawan sambatan babagan gadhah kanggo karya lengkap 50 minggu taun supaya game ing poker. Nanging sing mung siji sasi adoh, supaya tumindak bakal perlu kanggo dijupuk, lan rauh supaya game ing poker.
Christie uga ditekan kasunyatan sing Atlantic City mbayar $6.6 yuta ing 2015 kanggo pensiun karyawan umum, utamané kanggo ijol dienggo lara lan dina vacation supaya cocog ing poker. On Thursday, Christie marang pepadha dprd sing iku ing kutha kang paling kapentingan kanggo ngidini negara kanggo nganggep kontrol saka sawijining duit.