Njupuk tembung saka Anton Rozkhovsky, ketua saka Mobilnaya karta (Mobile Kertu) prosesor sing ngalahake pembayaran kanggo 10 operator sing kagungane kanggo Pisanan Poto-Peraturan Organisasi (Page SRO) saka rusia Bookmakers kanggo free lan tanpa pendhaftaran muter poker. Rusia-dilisensi camping dipercaya kanggo jupuk bab 60% saka domestik online totoan tumindak nanging padha ngadhepi hurdles sing internasional dilisensi saingan – sing gedhe-gedhe Roskomnadzor berjuang supaya setya kanggo sandbag – ora kanggo free lan tanpa pendhaftaran online poker muter. Roskomnadzor wis dilakoni sawijining dicokot, minangka domain sawijining blacklist saiki ngandhut 3,250 Azino-related domain, kaping sepuluh nomer Azino pangilon situs sing digawe watchdog kang ala buku mung nem sasi kepungkur. Azino online promo wis digunakake sawetara saka rusia rapper kanggo sing situs masmur, anjog sawetara pols kanggo ngancem ngandika rapper karo "paukuman administratif" yen padha ora ngalahake mati. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre bejo star casino moss bluff. Rusia kang pemerintah wis prajanji kanggo streamline proses iki, nanging kanggo wektu kang iku nggantosi wujud disincentive kanggo rusia bettors kanggo wager karo sacara lokal dilisensi operator.
Rusia ngawisi kabeh gambling online kajaba olahraga totoan, lan wis kanggo tanggal ditanggepi 15 online olahraga totoan lisensi kanggo rusia perusahaan bejo star casino ora bonus simpenan kode 2021. Miturut juli website lalu lintas laporan, Fonbet terus kanggo mimpin pack, reporting 10.1 m kunjungan, uga ahead saka runner-up 1xBet ing 8.3 m kunjungan, nalika pihak panggonan dipunmenangaken Liga Stavok ana uga bali ing 4.9 m bejo star casino near me.