UltraPlay kang Dragomir Ivanov bakal gabungan dening SickOdds Co-pendiri Tom Wade lan Nick Pateman kanggo insightful olahraga panel ing AffiliateCon Sofia casino ing downtown san diego. On Wednesday 15 Mei, UltraPlay Olahraga Sirah Sudagar Ivanov bakal nggunakke kang ekstensif pengalaman karo operator lan ngrembug carane kanggo melu karo olahraga bettors casino ing downtown st louis mo.
Gabung marang ing tataran bakal Wade lan Pateman, sing didegaké olahraga totoan situs web SickOdds ing 2016, envisaging dina totoan revenue saka vertikal bakal ngluwihi sing olahraga tradisional casino ing dublin city centre. AffiliateCon Ngedegaken Julian Perry ngandika: "Ana ora nolak olahraga penting banget bagéan saka game lan kita are remen kanggo welcome Dragomir, Tom lan Nick minangka pakar pamicara ing subyek."Afiliasi lan operator bakal sinau kathah saka expertise ing nawarake, minangka kita pamicara iku arang banget uga diselehake ing olahraga sektor."Carane kanggo melu karo olahraga bettors ora mung panel diantrekake munggah kanggo AffiliateCon Sofia, karo Pakar SEO Debat dijadwal ing loro-enjing saka acara asing slot machine for sale. Ing 15 Mei, Gennadiy Vorobyov saka Netpeak bakal ing diskusi karo Lyubomir Popov saka SEM.bg asing poker (williams. Dina iki, Serpact kang Nikola Minkov bakal ing tataran karo Konversa Ngedegaken Stanislav Dimitrov. Klik kene kanggo book karcis lan jaringan karo paling afiliasi Eropah wis kanggo kurban iki panas. 1980) b2s.