ther casino resort – kalebu salah siji saka Hong Kong-kadhaptar Kamboja casino bisnis NagaCorp Ltd – uga bagéan saka IEZ kang rencana pembangunan.uring periode reporting, "mung 78 tamu nuduhake kapentingan" ing muter baccarat ing property, ngandika Shambala.iven inbound lelungan curbs, paling tamu sak business review periode padha saka Federasi rusia, karo mayoritas – kanthi jumlah ongko saka 67 persen – kang saka toko Vladivostok. star gold coast casino drive broadbeach qld.