lectronic casino tabel game supplier Interblock DD wis disedhiyakake Michael Hu (digambarke) kanggo peran saka presiden saka Asia Pacific kanggo firm ing game paling poker. Panjenenganipun sadurunge wakil presiden saka Asia muter video slot casino.
Michael wis bagéan integral saka ngembangaken wilayah Asia-Pasifik kanggo Interblock lan wis rampung supaya karo sukses gedhe," ngandika perusahaan ing ana release penet.ccording kanggo document, Pak Hu gabungan Interblock 15 taun kepungkur ireng mesa casino lelungan tengah. Panjenenganipun mbantu mbukak tenan kang Asia cabang lan nyumbang kanggo nggedhekake perusahaan kang saiki tilas kanggo luwih saka 7,000 stasiun ing Asia.ohn Connelly, Interblock kang eksekutif, ngandika ing statement disiapake klebu ing ana kang release sing Pak Hu kang promosi iki "bayangan saka kang trek rekaman buktiaken anticipating perlu lan ngluwihi pangarepan uga kang unik expertise ing wilayah lan ing game sektor".e ditambahake: "We are manteb ing ati sing Michael bakal terus kanggo ndhukung wutah [saka] bisnis kita lan kita arang banget bangga duwe wong minangka bagéan saka Interblock tim." ireng mesa casino san felipe new mexico.