Ing statement, Langit eksekutif Jeremy Darroch ngandika, "Ing 10 taun pungkasan, kita wis kasil thukul Langit Nang saka perusahaan wiwitan-munggah kanggo salah siji saka anjog online totoan lan perusahaan game ing U ireng mesa casino rv park.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ireng mesa casino nomer telpon. Langit bakal makaryakke 20% saka Nang Langit lan bakal terus duwe dewan perwakilan black metal jack o lantern. Nalika Betfair menehi hasil ambruk, CVC nyetel sawijining pandelengan ing éntuk 75% saham ing online pembayaran prosesor Skrill ing agustus 2013 kanggo kacarita £600 yuta qq slot simpenan pulsa katresnan wd. Langit Nang kang saiki tim manajemen, dipimpin déning direktur ngatur Richard Flint, bakal tetep ing panggonan ing sawijining markas ing Leeds qq slot simpenan pulsa 10 ewu. Perusahaan loro uga sarujuk ing long-term account perjanjian lisensi kanggo tetep Langit Nang jeneng qq slot simpenan liwat ovo.

Menehi hasil nilai-nilai Langit Nang ing £800 yuta ($1.253 milyar), 15x saka sawijining EBITDA kanggo 12 sasi pungkasan juni 30 qq slot simpenan pulsa kurang.