Sing ndadekake iku ora luwih kamungkinan bill bakal pass sanadyan paling gambling camping uk slot.

Ngandika saka Heller, "pengamat" dikutip dening Politico negara sing Heller lagi nyetel munggah kanggo "njupuk nyalahke" ngirim bill gagal kanggo pass sak post-pemilu Pincang Bebek sesi lawas casino kutha ing colorado. Paling anyar piece saka warta rawuh sawise Reid ngritik fellow Senator Dean Heller kanggo mboten saguh kanggo garner tingkat support needed saka GOP kanggo federal poker bill kanggo urip lawas receh mesin slot for sale. Yen ora, kita supaya ngaco." Reid supaya tresna dening casino sisih saka industri minangka federal online poker bill cantik akeh njamin bakal padha teka adoh saka gambling online karo sawetara semblance saka sukses lawas craps tabel for sale. Politico quote "ndhuwur casino perusahaan eksekutif" nyatakake: "Kita lagi pitados bilih Harry mangerténi apa kang dilakoni bonus anyar anggota slot paling gedhé.