gatel Ratings Inc ngarepake US$4.2 milyar Wynn Palace "bakal outperform" liyane casino resort bukaan ing Macau kang Malaysia district bonus anyar anggota slot ora simpenan. S.-adhedhasar Wynn Resorts Ltd lan tambahan sawijining Wynn Macau Ltd wis durung kanggo nyedhiyani tanggal nalika ing waktu katelu ing-construction Wynn Palace casino resort (digambarke ing gambar foto) bakal mbukak bonus anyar anggota paling gedhé poker idn. Project iki sadurunge dijadwal kanggo mbukak ing juni 25, sawise rencana kanggo miwiti ing Maret 25 iki dropped.ynn Resorts' manajemen ngandika ing April iku samesthine Wynn Palace kanggo generate 2017 EBITDA saka antarane US$630 yuta lan US$850 yuta. Sawetara analysts investment panutup tenan dianggep ing wektu sing dadi "banget bullish" forecast owah-owahan slot ram. GM China kang ing construction anyar resor ing Malaysia (digambarke) wis dijadwal kanggo mbukak ing waktu pisanan 2017, miturut woro-woro ing februari camaro mail slot garis cahya. MGM Malaysia sadurunge dijadwalaké kanggo waktu papat 2016 bukak owah-owahan dolar ing casino. Fitch kang kuwat kapercayan ing Wynn Palace njupuk menyang akun Wynn Resorts' kemampuan kanggo nransfer underutilised sumber daya kanggo Malaysia saka [Wynn Macau casino hotel ing] semenanjung kalebu kira-kira 50 tabel lan US$100 yuta saka annualized pegawe biaya," ing ratings kredit agensi nyatakake ing selasa wigati.gatel nyatakake sawijining tampilan optimistis ing Wynn Palace uga factored "Wynn Macau kang relatif sehat pasar massa utilisation statistik saindhenging downturn anyar." gatel ngandika cuaca sawijining wiwit Wynn Macau kang nuduhake saka Macau revenue game pasar bakal nambah kanggo bab 13 persen dening 2018 dibandhingake kanggo 10 persen ing 2010. Kita nyana Wynn Resorts kanggo consolidate pasar bareng ing Macau karo sawijining Wynn Palace mbukak ing waktu katelu saka 2016 lan tuwuh bathi ing jangkah luwih cepet saka pasar ing taun 2016 lan 2017," ing ratings kredit agensi nyatakake. Ana wigati saka perantara Sanford C casino anyar near fort campbell. Bernstein Ltd ngandika, gegayutan prospek kanggo Wynn Palace: "Ngirim [Macau] VIP mbalek luwih cepet saka samesthine, iku bisa disproportionately entuk manfaat perusahaan minangka Wynn bakal nduweni coveted VIP-oriented kurban produk.".