15 deadline nyetel dening Massachusetts Game Komisi kanggo pambuka casino aplikasi, diiringi dening a $400,000 nonrefundable ragad aplikasi camaro mail slot garis cahya. – Las Vegas gambling pangembang Steve Wynn, rebuffed ing sadurungé gaweyan kanggo berkembang resort casino near ngarep saka New England Patriot, bali menyang Massachusetts on Wednesday kanggo riko anyar potensial situs sadawane bank-bank ing Mistik Kali.
"Aku pangembang, ora politisi," ngandika Wynn, nambah sing kang samesthine gambling komisi kanggo ngadili casino aplikasi ing manfaat owah-owahan dolar ing casino. Negara kang taun-lawas gambling hukum ngidini kanggo nganti telung resor kasino ing wilayah geografis beda.

"Kita ngarep-arep kanggo pindhah luwih karo proses iki lan mungkin dadi bagéan saka masyarakat ing Everett, yen folks sing manggon ing kene mikir iku apike," Wynn ngandika sak konferensi warta karo kutha kang walikota, Carlo DeMaria Jr casino anyar near fort campbell. Dheweke uga envisioned situs ing kali kang ngrambah dening banyu transportasi lan nyatet iku uga relatif cedhak kanggo Boston bandara casino anyar near elk grove. "Kene kita duwe tanggung beda jenis persiyapan," Wynn ngandika saka Everett, apa kutha-kelas bab 41,000 residents mung lor saka Boston.