Karo papan-5-2-K-4, lan mung siji liyane spade, Hicks sumurup marang mungsuh ora bisa duwe flush, nanging sing paling kamungkinan wis 5-dhuwur sakcara langsung, bisa 6-dhuwur terus poker keunggulan super fishroll a mot de passe. Begjanipun, ing tangan ana sebagian kejiret ing video lan sambungan ing Manggon ing Mancal feed Twitter poker nilai samesthine miwiti tangan.
Piyambakipun madhep mati marang Eric Hicks, sing ana ing tombol ing wektu, lan wiwit kanggo taunt mungsuh sethitik, aturan kanggo nuduhake wong siji kertu poker kabeh sing perlu kanggo ngerti. Iku ora marang aturan ing poker kanggo mbukak salah siji saka kertu sak tangan, nanging iku mesthi bisu idea carane kanggo pick tabel blackjack. Salah siji cara, kang felt kang ana ing wangun apik carane kanggo pick apik mesin ing casino.
Apa iya ora nyana kanggo ndeleng, nanging, ana apa Hicks iki ndhelikake minangka yes liwat sim carane kanggo permanen mungkasi gambling.