Bakul ngowahi [2s] kanggo ngirim Sly kanggo alur lan iku saka titik iki ing sing menehi hasil digawe casino cedhak coon rapids mn. Ing gagal iki [Kaya] [6s] [5c] lan sawise mundhakaken perang pasangan tak ing karo Sly nyekeli [Ac] [Js], kanggo ndhuwur pasangan, lan Biessek nyekeli [Ks] [7s] kanggo wong edan flush tarik casino cedhak karang sumber fl. Tembung saka DTD sing Chris Sly wis ageng pindah saka support lokal, nanging sepisan maneh iku bakal mantan GPS Acara Utama juara Biessek sing bakal spoil partai casino near gunung tembaga colorado.

Watts kapal kang final 11bb karo AJhh, mung kanggo mbukak menyang AQcc saka Beissek – ratu ing siji pungkasan wae lingering mamang panggonan kanggo mangan cedhak windsor casino. "Iku apik tenan kroso panggonan kanggo mangan perth casino.