Pungkasan taun ing April 3, ing group atas, Santa Barbara agung dijaluk permanen injunction kanggo construction ing suku kang casino resort dumunung ing sawijining federally dikenali leladen ing Santa Ynez panggonan kanggo mangan cedhak winstar casino.
Sing cilik iki mecat, nanging, dening U. Iki ora pisanan nyoba dening Nyimpen Valley kanggo mblokir suku. Grup ngandika suku' manggon ing sisih wétan saka creek sing winates dening pangadilan kanggo nggunakake banyu kanggo domestik lan ngilekake banyu tujuan.
Grup claims sing paukuman saka taun 1906 sing ditemokke lan dusted mati, kang mèlu lan 1897 miturut, matesi nggunakake banyu kanggo tujuan domestik panggonan kanggo mangan cedhak angin creek casino. Pengadilan Negeri hakim sing ngandika iku ora nduweni hak ukum amarga suku allah kakebalan panggonan kanggo mangan star casino gold coast.

Suku ngandika sing 250 proyek anyar bakal asil saka expansion lan pungkasan sasi careers fair iki dianakaké kanggo isi macem-macem staffing posisi sing bakal perlu kanggo bakal kapenuhan panggonan kanggo mangan cedhak vernon ketinggalan casino. Nanging, ing gaweyan kanggo nyegah bukaan, sadurungé sasi iki tuntutan hukum iki diajukake marang Santa Ynez Kali Banyu Konservasi District, negara California, lan Santa Barbara County dening Nyimpen Valley, klompok landowners suing suku, miturut Pengadilan News Service. Miturut Chumash Casino Resort, casino bakal duwe resmi sawijining opening grand ing Mei, 23.. Ing abad kaping 19-miturut marang wong-wong India sing padha urip ing Gréja Katulik kang tanah iki originally diajukake dening uskup Monterey sing wanted kanggo netepake syarat-syarat urip kanggo wong-wong mau ana, lan salah siji saka ing syarat-syarat iki sing nggunakake banyu bakal diwatesi kanggo tujuan domestik.