Dewan Nasional saka Dprd saka Game Serikat (NCLGS) wis announced sing bakal nggenepi sawijining mbesuk Mangsa Patemon ing California kanggo ngeculaké cahya liyane ing pangolahan konco nggawe lan renegotiation saka suku-negara game compacts casino deltin jaqk goa ragad entri. Organisasi ateges dprd saka negara sing saiki dadi tuan rumah game operasi digunakake resmi ana release penet kanggo rinci sing sawijining Mangsa Patemon disetel kanggo bakal dianakaké saka januari 10 kanggo 12 ing Marriott Marquis San Diego Marina lan bakal kick mati karo alamat intine saka Wadhuh Percados Amal' Robert Zahradnik casino deltin denzong gangtok sikkim india. Kompak wawasan: Ing NCLGS diterangno sing menehi telung dina Mangsa Patemon bakal mbukak kanggo umum lan bakal fitur ana sesi mrikso game compacts amarga ndherek Susan Jensen saka California bangsa-Bangsa Indian Game Association, Cody Martínez, Ketua kanggo federally-dikenali Sycuan Band saka Kumeyaay Bangsa, lan Katherine Spilde saka San Diego State University kang Sekolah saka Hospitality lan Manajemen Tourism. Macem-macem rapat-rapat: awak nyatakake sawijining California acara bakal menapa malih nyakup enem legislative-dipimpin komite mau sing kanggo fokus ing akeh topik kalebu komersial lan suku kasino, lotteries, tanggung jawab game lan peraturan, legal lan aspèk operasional sportsbetting. Pengaruh wigati: Florida State Senator Perry Thurston serves minangka Ketua kanggo NCLGS' Komite India Game lan digunakake ing release penet kanggo wara-wara sing sawetara 29 serikat saiki muter inang kanggo suku casino operasi karo sektor tahunan worth kira-kira $34 milyar. Demokratik legislator salajengipun nyatakake yen aborigin game nilai ing bab $9 milyar ing California piyambak lan rauh bisa nggedhekake liwat kajaba saka iGaming lan sportsbetting. Maca statement saka Thurston.. casino paling apik ing reno kanggo poker. "Indian game paling apik ing posisi kanggo entuk gol penting kanggo komunitas nalika dprd lan pemimpin suku karya bebarengan ing palsu kekancan casino paling apik ing reno kanggo blackjack. Sing apa kita sinau ing Florida lan negara liyane lan sing apa kita diunggahake kanggo ing NCLGS." Luwih explorations: Ing NCLGS salajengipun pocapan sing sawijining Mangsa Patemon iku kanggo fitur masterclass saka International Master Game Hukum ngarahke ing legal lan peraturan tren saka suku-negara game compacts kajawi liya kuwi acara looking menyang masalah bab munggah kanthi cepet saka sportsbetting tengen Amerika Serikat. Minangka yen kabeh iki ora cukup, organisasi ngeyel sing mbesuk kumpul iku uga kanggo witness a pasangan saka Sunday umum session diskusi panel, ana lan ana receptions lan ana demo saka toko Pechanga Resort Casino kajawi bukaan dina alamat saka Bill Miller, Presiden lan Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Amérika Game Association. casino paling apik ing quebec city.