$100,000 hadiah kanggo besting lapangan 346 Cina poker pro Yang Zhang wis $100,000 pulsa iki minggu sawise njupuk penghargaan ing 2014 Asia Pacific Poker Demo Beijing ing ngremenaken tindakake munggah marang juli 2014 kamenangan ing Beijing mayuta-Yuta, ngendi kang slamet lapangan 2,732 kanggo menang jumlah sing padha (waca sadurungé InfoPowa laporan). 346 hopefuls, utamané saka Macau, Hong Kong lan Taiwan, kanggo ngetik minggu pungkasan $1,500 tuku-ing acara, nggawe blumbang hadiah worth meh setengah yuta dolar lan njupuk sing pungkasan 38 pemain ngadeg bakal awis casino paling apik ing kutha kanthi cepet sd. Sawise pirang-pirang dina Zhang ngadhepi final meja sing ateges Yonggang Wang, Lin Zhi, Jiajun Hu, Liu Qing, Zicheng Yang, Yueyang Yang lan Chao Huang, kabeh saka China; Ka Cheong Wong saka Hong Kong; lan korea pamuter Joon-han Lee casino paling apik ing puerto rico. Iki departure saka Lin Zhi ing katelu kanggo $40,740, kepala munggah antarane Zhang Yonggang lan Wang iki brief hubungan sing weruh Zhang muncul decisively minangka juara, ninggalake fellow countryman karo runner up hadiah saka $68.000 cara casino paling apik ing punta cana republik dominika.
Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene. Wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 bandha mil casino mlebu. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki bandha saka pyramids slot mesin. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara bandha saka ing tanah mesir mesin slot video.

Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]