Adhedhasar nutup rega saka $38.44, ERI bakal mundhakaken saklawasé $692 yuta dening sade 18 yuta enggo bareng bandha mil casino mlebu. Announcements padha digawe sawise cedhak saka pasar US bandha saka pyramids slot mesin. Eldorado Resorts (NASDAQ:ERI) iku narik sawetara levers kanggo mundhakaken awis, ngandika ana iku plans kanggo ngedol 18 yuta enggo bareng saka simpenan lan sing iku disabetake loro tawaran karo URIP Properties (NYSE:URIP) worth digabungake $503.5 yuta bandha saka ing tanah mesir mesin slot video. Menehi hasil kang underwriters duwe 30-dina jendhela kang padha bisa tuku liyane 2.7 yuta enggo bareng ing perusahaan game.

"Total samesthine neruske saka loro transaksi iku kira-kira $503.5 yuta." URIP ndarbeni aset property saka Caesars Palace, siji perhiasan emas makutha ing Caesars Hiburan (NASDAQ:CZR) portofolio sing Eldorado wis nyoba kanggo ndarbeni kanggo $padha 17,3 yuta ohiya casino ing niobrara nebraska. Monetizing ing Caesars Forum Convention Center ndadekake pangertèn kanggo ERI amarga pamindhahan ngirim asil saka awis nalika saéngga perusahaan kanggo nyegah operasional kontrol saka ajang. Liwat course saka COVID-19, game REITs sing nuduhake keluwesan ing nggarap nyewo sing padha crimp dening loro-lan-a-setengah-sasi mati sing stifled ing industri. Ing ngisor iki rong taun, rent pecah bakal 1,75 persen, lan sawise iku bakal dadi rong persen ing basis taunan ohkay casino espanola new mexico. FTC persetujuan bakal mbusak cara kanggo sawetara negara, kalebu Nevada lan New Jersey, kanggo tindakake miturut, menehi Eldorado kabeh iku perlu kanggo mungkasi apa kang wis taun-dawa quest kanggo Caesars. 1, 2022, sewo sing situs bisa nambah 1,25 persen, ngiring dening bump padha persentasi ing tanggal sing padha taun ing ngisor iki.

Secondary kurban dilute saiki investor dening nggawa sumber anyar kanggo pasar.