A bill kanggo kuoso amal gambling sing njupuk panggonan ing nonprofits saindhenging North Carolina wis ditolak dening Gubernur Roy Cooper (D) ohiya casino & resor nebraska.
Cooper kepengin kanggo tetep cara sing. Sing ngendi North Carolina loro suku kasino, Harrah kang Cherokee lan Harrah kang Cherokee Jurang Kali, njagong ing Gedhe Smoky gunung-Gunung district kasino reopening st charles. Nanging, aku pracaya aturan iki minangka ditulis bisa nimbulaké jalaran unintended." HB 511 bakal kudu diblokir amal gambling bengi kulon antar negara bagean 26, kang sudhut mati bagéan kidul-kulon saka negara. Miturut Gallup kang paling anyar indeks paling agama serikat, North Carolina panggonan sanga karo 49 persen saka wong diwasa matur lagi "banget agama." Nalika nerangake kanggo gambling, negara 40th paling ketagihan negara, miturut sinau conducted dening WalletHub.com district casino resort lan spa st charles mo.
Ing negara pisanan ing kitab Suci Sabuk kanggo wong-wong lelungan kidul mudhun antar negara bagean 95, North Carolina wis dawa championed konservatif angka district casino resort lan spa black hawk colorado. Loro resorts casino kabuka taun iki ing Upstate New York.. House Bill 511 sought kanggo ngidini amal lan nonprofits nyekeli omben-omben lisensi kanggo tuan rumah "game bengi" kaping papat taun slot jackpot isle dhuwit recehan free. Idin game casino klebu roulette, blackjack, poker, craps, simulasi racing jaran, lan "barang dagangan setir saka rejeki." Nanging kapitu kategori nyebabake weker nalika aturan ngrambah gubernur kang mejo slot lelampahan 2 dhuwit recehan free. Cooper ora mung gubernur kanggo bubar menehi hasil jotosan kanggo nirlaba game slot jackpot inferno apk mod.