Tom Briese (R-Albion) tau wanted Cornhusker Negara kanggo dadi ngarep komersial gambling slot lelampahan saka magic kode promo. Inisiatif diganti negara konstitusi kanggo ngidini legislatif lan gubernur kanggo pass hukum sing ngidini dilisensi racetracks kanggo incorporate slot mesin lan tabel game sing bakul ing casino. Bill tambahan ngidini ing-site olahraga totoan sing wis bluffing ing poker. Ngisor iki telung pinilih-digawe kertu suoro sistim sing ngrubah ing Nebraska Konstitusi kanggo ngidini negara kanggo kuoso komersial gambling ing racetracks, Briese wis adhering kanggo wong-wong kang wishes sing nang ing poker. Pamilih ing November dikirim tugas lan sing padha arep kasino ing trek lomba lan padha arep relief tax property sing nyedhiyani," Briese ngandika sing bakul saka casino.