survey conducted dening game Macau buruh group sak kutha 15-dina mati saka kasino sing rampung ing Wednesday, disaranake wedi staff layoffs – lan resiko saka ngethok kanggo mbayar amarga suda jam karya – padha sawetara uneg-uneg tombol search game buruh di kupeng novel coronavirus kesehatan umum tandha.aming Karyawan Ngarep – sub-klompok saka traditionalist buruh grup Macau Federation Serikat Dagang – announced on Wednesday asil survey ngandika iki conducted ing antarane 1,694 penjawab casino klub ing new orleans. Iku rampung liwat online questionnaires saka februari 10 kanggo 13 februari casino klub whisky rega ing mumbai. Bab 64 persen saka survey penjawab ngandika padha digunakake minangka tabel game panganyang, lan isih penjawab kacarita kang ing game liyane operasi-related posisi.bab 53 persen saka penjawab – ing nanggepi kanggo pitakonan ing topik – ngandika padha kuwatir bab staff layoffs ing industri taun iki.
Survey dituduhake 75.5 persen saka penjawab wedi ngethok taun iki kanggo njupuk-ngarep mbayar lan paedahing kawruh liyane.ost – ie 94.2 persen – survey penjawab ngandika padha ora bisa digunakake antarane februari 5 lan 19 februari klebu – ing wektu-ditugasi pemerintah mati ing kutha kang game operasi. Bisnis kuwi diwiwiti kanggo mbukak on Thursday.ei Wai Nong, kutha kang Sekretaris kanggo Ekonomi lan Finance, ngandika ana kaputusan kanggo mbukak kasino wis mèlu assessment ing resiko kanggo kesehatan umum, lan wigati saka casino sektor kanggo kutha kang pegawe pasar, kang ngandika dipunginaaken sak 84,000 wong casino co-star joe silang. Ing wiwitan mati, pemerintah lokal wis takon operator casino ora kanggo cut proyek utawa mbayar ellis island casino palataran. Kabeh enem operator ana kamungkinan kanggo pasuryan umum retender proses kanggo game Macau hak nalika sing saiki lisensi entek ing 2022 ellis island casino nomer telpon.
sawetara analysts investment wis diamati iku bakal hard kanggo operator kanggo njaga biaya ing pemandangan-krisis tingkat tanpa pas wektune mbalek maneh saka bisnis.onetheless ana kang phased reopening saka industri wis nampa sawetara kritik ellis island casino perdhana rib. Search buruh kelompok Anyar Game Macau Staff Hak Association lan Daya saka Macao Game Association, marang GGRAsia staff-safety uneg-uneg bab coronavirus transmisi, lan ngedeni sing njupuk-ngarep mbayar lan liburan hak bisa babras di kupeng gangguan kanggo game bisnis.aming Karyawan Ngarep ngandika ing cathetan ing mburi saka sawijining survey iku ngarep-arep kutha kang operator game bakal rauh njlentrehake kabeh aransemen karya ditrapake sawise phased reopening wektu, lan njaluk kanthi sanget casino managements kanggo sumpah ora kanggo lay mati karyawan. ellis island casino pangan istimewa.