Pisanan pitung dina oktober kabaripun weruh liwat 35 kasino ing Macau ngrekam dikumpulke saben game reged bathi sing padha sawetara 12% luwih murah taun-taun ing kira-kira $142.33 yuta. Miturut laporan saka GGRAsia, tokoh iki rinci ing selasa wigati saka Hong Kong basis tenan perantara JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Winates minangka bagéan saka sawijining diselidiki menyang carane enclave kang kasino wis fared sak dadi-disebut 'Golden Minggu' periode liburan ellis island casino steak lan endhog. Pipa kangelan: Tahunan diamati liwat course saka page pitung dina oktober, 'Golden Minggu' liburan umum memperingati panyiapan saka modern negara China lan kabaripun sumerep gedhe nomer saka turis ngunjungi Macau ing supaya kanggo seneng sawijining plethora saka hiburan lan gambling fasilitas ellis island casino menu restaurant. Perantara purportedly uga rinci sing pungkasan taun kang dikumpulke saben game reged bathi tokoh wis paling ndhuwur bab $160.89 yuta karo paling anyar tally duwe wis ngaruh dampak dening seri saka headwinds sing klebu aktif Sino-Amérika perang perdagangan uga tambah nliti liwat kutha kang VIP junket pasar ellis island casino kode promo. Konkrit comparison: GGRAsia kacarita sing wigati saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Limited wis menapa malih diterangake ing taun iki kang 'Golden Minggu' periode minangka 'unexciting uga samesthine' sadurunge arep ing kanggo wara-wara sing iku wis munggah marang banget 'ranyono basa karo kuwat miwiti' 2018 comparison hollywood casino hershey park pa. VIP letdown: Fellow perantara Nomura Securities Company Limited kabaripun digunakake dhewe ana wigati kanggo negara sing Macau wis katon antarane 8% lan 10% munggah taun-taun ing dikumpulke saben game reged bathi saka-pasar massa 'Golden Minggu' play senajan sawijining VIP pasar kanggo padha pitung dina wis 'kira-kira 22% 24% luwih murah tinimbang ing periode pungkasan taun sing padha.' hollywood casino jam saka operasi.