Panyedhiya online poker kanggo Austria lotteries', Gtech G2, wis announced sing bakal nyedhiyani pesawat anyar saka sisih game kanggo negara diduweni lotteries lan game operator. Telung game pisanan bakal ditambahake kanggo win2day.ing situs kang melu dilakokno dening Austria Lotteries lan Casino Austria.

Michael Rittmannsberger (yen ora Austria, banjur aku ora ngerti apa) saka Austria Lotteries, ing antarane yodelling, komentar, "G2 wis entuk dateng kita lan ngormati wiwit kita wis apa karo wong-wong mau." Panjenenganipun ' d temenan dateng Gtech G2 karo setengah liyane banjur advertisement saka poker tabel ing semarang. Iku katon yen wis padha salah siji akeh banget kadhemen bir mudhun miturut, apa kang wis sibuk minggu kanggo wong-wong mau Wallabies sale poker tabel profesional. Page bisu bukaan saka 'AusVegas' ing jarak menyang Great Barrier Reef, lan banjur mentas digawe PokerStars poker liga, nanging ing syarat-syarat game online lagi duwe ora ono siji-sijine saka iku, kajaba kabeh dhuwit dadi kanggo negara liyane paling poker game kanggo android. Lali dolar tax kanggo bantuan ekonomi!Iki wis riled Irishman Patrick Daya lan perusahaan Sportsbet paling poker game kanggo iphone.

Komersial direktur Cormac Barry rampung mati Guinness infused Irish godhok kanggo komentar, "ora Ana sangsi sing sembarang uneg-uneg pamaréntah wis bab tanggung jawab gambling ing lingkungan online bakal bener bakal ono yen padha isin rekomendasi." Aku arep karo Irish, yen mung kanggo njaluk free Guinness lan kulo ing leprechaun. paling game saka poker.