Iku nganyari lawas hukum negara kanggo nggambarake owah-owahan ing teknologi lan évolusi saka fantasi olahraga, lan menehi path kanggo industri kanggo generate revenue kanggo negara minangka fantasi olahraga industri terus kanggo tuwuh," perusahaan ngandika ing statement kabeh slot casino app download. Iku uga ngijini negara kanggo tax reged bathi ing tingkat saka enem persen kabeh slot casino kode bonus. Negara wakil Trey Kelley, Brett Harrell, David Clark, Spencer Frye, lan Chuck Martin diajukake House Bill 118, kang seeks kanggo "nyedhiyani lisènsi, pendhaftaran, angger-angger, lan pajak saka fantasi kontes operator." Disebut "Fantasi Sayemboro Undhang," ngajokaken langkah ngandhut padha pranata saka akeh tagihan sing negara legislatif wis ngenalaken liwat taun kepungkur lan setengah nanging gagal kanggo pass big fish casino app review. "Bill njupuk pendekatan tengen dening nginstall konsumen pangreksan sing wis saiki wis buktiaken kanggo bisa ing akeh negara liyane, nalika tailoring bener tartamtu demok kanggo negara saka Georgia big fish casino app kanggo android.

Bill, kang saiki kang dijupuk munggah dening House Komite ing Cara lan Liya, yakuwi kanggo serangan imbangan antarane nglindhungi kesejahteraan konsumen lan nggawe relatif kurang alangi kanggo entri kanggo mbayar-entri fantasi olahraga operator big fish casino review ala.