Pamiarso bisa nyana plethora saka jaringan sosial lan acara saka dina mbukak kanggo sampanye madhang kanggo nutup metu minggu ing dina papat ana restoran mbukak ing abang rock casino.

Pungkasan taun weruh dobel saka delegasi, pameran, lan konferensi saka tondho taun, lan 2016 mbentuk nganti dadi malah padhang lan ageng karo SiGMA mabur 300 afiliasi kanggo kutha kanggo ketemu munggah karo operator, vendor, lan aturan sing abang panas poker poisonous tetanduran. Tansah mripat metu ing mangsa kanggo sawetara iki rising stars kaya Betters' Rift, SkillCorner, Gamevy, Nextwin, SportsbookCloud, InboundMuse, Sporticos, lan Nang Munggah.

Eman Pulis, organizer Malta Game Minggu lan CEO saka SiGMA ngandika: "SiGMA goal, wekasanipun, kanggo nggawa bebarengan kabeh masyarakat game, saka afiliasi lan operator liwat aturan lan vendor sing reno casino bar mbukak. Ing mung sawijining taun katelu, Malta Game Minggu wis thukul dening leaps lan wates karo goal saka nggawa industri kabèh bebarengan ing salah siji saka sing paling penting game yuridiksi ing donya.
Pungkasan menyang wengi on Wednesday ing ngisor iki jaringan reception es-mbobol poker turnamen bakal dianakaké nganti 1am sing abang panas poker tetanduran poisonous kanggo asu. legenda Yohanes Barnes introduksi kanggo casino manajemen kilby. Mesthi bakal ana serius kesempatan bisnis uga. Industri profesional saka sak donya bakal medhak ing pulo kanggo acara kuwi minangka Amba Madegé nedha Bengi, lan iGaming Pendidikan Forum, SiGMA konferensi lan Careers Konvènsi, antara liya. Operator padha diundang kanggo ngagengaken tamu VIP kanggo teka bebarengan, courtesy of SiGMA, lan kualitas dhuwur konferensi sing samesthine kanggo narik kawigaten tau sadurunge ndeleng nomer C-Tingkat eksekutif kanggo acara.