Sawise [Amerika Serikat] Supreme Pengadilan legalized sportsbetting, aku prajanji wong-wong saka Illinois sing olahraga wagering bakal dadi unsur tombol saka legislative agenda supaya kita competitive karo kita tetanggan negara lan bisa nggawe bathi liyane kanggo komunitas watara Illinois.". Ing statement resmi, dheweke ngandika...

Sportsbetting legalization: langkah, minangka ditulis, bakal tambahan ngidini tanah basis sportsbooks kanggo mbukak ing kasino, horseracing trek lan luwih gedhe singing acara kayata Chicago 61,000-jog Prajurit Lapangan nalika nggawa online sportsbetting kanggo 'Tanah Lincoln' duweni trio lisensi individu diregani ing $20 yuta pinten dhuwit ora mirah casino heist menehi. Politisi Demokratis nyatakake sing piyambakipun lan Lightfoot wis 'collaboratively makarya' karo sponsor saka aturan ing supaya kanggo mesthekake yen iku 'bakal nuduhaké informasi sing ana watesan ing loro nomer lan lokasi kanggo sportsbetting acara.' Pritzker ngandika.. pinten dhuwit ora mirah casino heist biaya. Basa aturan bakal salajengipun kuoso luwih gedhe truk mandheg ing negara kanggo fitur mesin video game lan ndeleng lelungan ing O'Hare Bandara Internasional lan Midway Bandara Internasional dileksanakake kanggo seneng slot. Lightfoot kabaripun marang koran sing dheweke wis ngrubah dheweke mratelakake panemume gegayutan aturan sawise teka kanggo persetujuan wae sing anyar sportsbetting lisensi kanggo Chicago bakal mung dadi handed metu 'subyek kanggo search kasil lan kontrol' trik kanggo menang ing online slot. Iku uga rinci sing ngukur, kang saiki wis siyap kanggo pindhah menyang dibutuhake milih sadurunge Negara Illinois Senat, bisa menapa malih mimpin kanggo bukaan saka tanah adhedhasar casino ing Chicago uga riverboat mitra ing komunitas Danville, Rockford lan kidul pinggiran saka negara paling gedhé ing kutha trucchi saben vincere alle slot mesin sphinx. Dhisikan musuh: Walikutha ofChicago, Lori Lightfoot, kang pisanan gantos idea nggawa casino kanggo dheweke kutha nanging wis diganti dheweke sikap dening wektu saka voting ing ngisor iki rapat-rapat karo Gubernur Illinois Jay Pritzker lan Minoritas Pimpinan saka Illinois House saka Wakil, Jim Durkin. Ing ngisor iki rong dina debat kuat, Illinois House saka Wakil kabaripun liwati piece saka aturan ana sing bisa ndeleng Midwestern negara lisènsi nganti enem tambahan kasino kalebu siji kanggo metropolis saka Chicago.