Iki bisa dadi apik Boston tim tau sawise menang sing franchise-ngrekam 108 game lan banjur dispatching 100-menang Yankees ing ALDS lan 103-menang juara bertahan Astros ing limang pertandhingan ing ALCS.

Ing Sox padha mudhun 3-0 ing 2004 ALCS marang Yankees lan kamungkinan sing kesapu tanpa wigati dicolong basa ing ngisor sangang Game 4 dening jiwit-runner Dave Roberts menu restaurante casino antiguo castellon. Ing Dodgers uga weruh gadhah sing ekstra game ing ngarep ora matter minangka padha mimpin jurusan karo 104 kamenangan pungkasan taun nanging dropped Game 7 saka World Series marang Houston ing Dodger Stadion, 5-1.

Los Angeles lan Boston pungkasan diputer ing 2016 mangsa biasa, karo Dodgers njupuk loro saka telu ing ngarep menukaart holland casino amsterdam kulon. Boston kang manager Alex Cora, sing looking kanggo dadi kalima pisanan taun manager kanggo menang World Series karo Abang Sox menu traiteur noel geant casino. Los Angeles (+135) teka munggah siji game cendhak judhul taun pungkasan marang Houston Astros lan wis ora menang iku kabeh wiwit taun 1988 – Kirk Gibson World Series marang Oakland A kang. Mung 102 taun mengko, Abang Sox lan Dodgers bakal ketemu maneh ing Tiba Klasik miwiti selasa karo Boston -165 favorit kanggo menang sangang sawijining juara lan pisanan wiwit 2013 mangsa saka gambling ing texas.
Sak mangsa biasa, Abang Sox mimpin jurusan nganggo, kemul rata-rata, ing-basa persentasi, slugging, ganda lan ekstra-basa cocog mangsa saka industri gambling online. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre mangsa saka online poker ing india.