ggregate Macau casino revenue game reged (GGR) kanggo sangang sasi page saka 2020 ngadeg ing kira-kira MOP38.61 milyar, kontrak 82.5 persen taun-taun, nuduhake data resmi.espite kurangé populasi ing kanthi jumlah ongko revenue, pemerintah wis direkam keluwihan saka ndhuwur mung MOP16.30 milyar nganti September 30, thanks menyang tambah ing dadi-disebut "ibukutha liyane revenue" ing sasi anyar.acau kang Eksekutif ngandika sadurungé sasi iki sing pemerintah iki planning kanggo ngalih saka sawijining fiskal cadangan total MOP20 milyar ing supaya kanggo nutupi expenses hubungane karo sawijining budget kanggo 2020 mangsa poker ing kasino. Ngandika pamaréntah bakal ngirim ing nopember kanggo Legislative Assembly liya révisi kanggo budget sawijining kanggo fiskal taun 2020, ing supaya kanggo nutupi mbuwang kanggo periode saka November desember.pisanan révisi kanggo budget, diajukake ing April, melu tambahan MOP40 milyar cyber casino ora bonus simpenan. Ing April revisi, pamaréntah halved sawijining ramalan kanggo taunan income sak 2020 saka game sektor, kanggo MOP130 milyar saka MOP260 milyar, amarga Covid-19 pandemi. cyber slot mega cluster tur.