Ing game lan media industri ngerti olahraga totoan "iku kamungkinan arep dadi gedhe industri." 'Epicenter saka olahraga budaya' anyar studio bakal miwiti taun sabanjuré, lan bakal "muter peran penting sajrone utama acara olah rogo," miturut statement peserta saka ESPN lan Caesars green valley casino laut prasmanan. "Las Vegas wis dadi epicenter saka olahraga budaya," Schell ngandika ing statement, pointing menyang rawuh saka Vegas Golden Knights lan Raiders, acara kayata NFL Konsep lan NBA Summer Liga lan tambah kapentingan ing totoan ing antarane pembuangan olahraga green valley casino panuwun prasmanan. Papan bakal ngawula minangka pusat kanggo macem-macem isi, kalebu digital lan sosial nuduhake, ESPN.com lan ESPN app lan bakal bisa ing nuduhake kaya Dina rata-rata Wager lco casino lodge & convention center. ESPN bakal incorporate Caesars data lan iklan menyang sawijining program ing minggu teka, kalebu rintangan informasi kui dening Caesars le 4 casino avenue franklin delano roosevelt paris. "Cetha, Caesars lan ESPN ndeleng kesempatan kanggo melu bebarengan kanggo nggayuh pembuangan tengen kabeh olahraga," ngandika le 4 casino champs elysees.
Lan ESPN studio wis obah menyang Strip watch pungkasan casino online free. kanggo mbangun anyar ESPN-branded studio ing Linq Hotel, ngendi perusahaan bakal nggawe olahraga totoan-isi sing ana gandhengane kanggo nuduhake ing saindhenging donya.