panel saka njaba ahli dipunwiwiti dening Jepang kang Universal Hiburan Corp kanggo neliti US$40 yuta ing pembayaran related kanggo sawijining Philippine casino project ngandika iku disbanding.niversal Hiburan wis kontrol dening Kazuo Okada, mantan investor ing Wynn Resorts Ltd carane kanggo mblokir gambling santander. Kang ana luwar minangka salah siji pemegang saham saka Wynn Resorts lan minangka anggota dewan saka Wynn Macau Ltd ing februari 2012 carane kanggo mblokir gambling ing telpon. t wektu, penulis saka Universal-bayar laporan padha Yoshiyuki Kaneshige, mantan polisi resmi agensi ing Jepang sing saiki kepala manajemen konsultasi, lan pengacara Teruki Uchida lan Takujiro Hamada carane kanggo mblokir gambling ing iphone. Ing agustus, Universal announced panel bakal nambah papat anggota lan luwih neliti tanggung jawab saka wong-wong melu ing pembayaran, Reuters ngandika.r Okada, sing digawe dhisikan rejeki saka pachinko mesin ing Jepang, uga wis katon sadurunge anggota saka house ngisor saka Philippine Congress, sing arep wong kanggo wong nerangake panyokro bowo kang sijine munggah goblok perusahaan kanggo ketemu casino licence syarat apa ora texas legalize gambling. Pagcor sementara dilereni soko tugas lisensi sing diwenehake kanggo Universal. kok ora gelem zynga poker mbukak.