Euro 21.6 yuta utang yunani taxman kenek bathi, kang ambruk 44.5 persen kanggo Euro 15.7 yuta sajarah saka gambling ing australia.
Yunani online lan tanah gambling monopoli laporan Q2 asil Sadurungé iki minggu privatised yunani gambling monopoli OPAP dielingake pasar sing tax dikarepake free saka 2010 bakal impact sawijining pangentukan seprapat (waca sadurungé InfoPowa laporan), lan sing mbuktekaken kanggo dadi cilik Wednesday, nalika operator dipesen Euro 29.6 yuta tax debit, penjelasan sing historis iku wis dipunrembag a pembayaran di tunda karo pamaréntah yunani kang ambruk amarga ing waktu liya sajarah saka gambling ing kanada. Iki utamané bener saka sawijining anyar online sportsbook, kang dibukak mung minggu ahead saka bal-balan festival lan diprodhuksi nggantheng asil poker tangan kurang kanggo dhuwur. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks poker tangan dhaftar supaya. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta poker tangan dhaftar paling awon kanggo sing paling apik.