Sepuluh taun kepungkur, iki Kantor daya 11 wastani sing dilakokno, utawa kasedhiya tembe processing pembayaran layanan, telu paling gedhé online poker perusahaan banjur operasi ing Amerika Serikat – PokerStars, Lengkap Ngiringake Poker, lan Absolute Poker – karo operasi gambling ilegal bisnis lan kadurjanan liyane," US Agung Geoffrey Berman ngandika ing statement poker tangan dhaftar supaya. Kaplan kang ukuman saka Scheinberg wis durung bisa dijadwal. Kang wis winates kanggo lelungan ing wilayah Kidul lan Wétan Kecamatan New York, uga minangka Washington, DC kanggo ketemu karo pengacara poker tangan dhaftar paling awon kanggo sing paling apik. Scheinberg lan kang putra Tandha didol PokerStars kanggo Amaya Inc.kanggo $4,9 milyar ing juni 2014 poker tangan paling kanggo dhuwur. Wiwit banjur, lintang-Lintang Group uga wis ditambahi menyang olahraga totoan, paling notabene karo sawijining kemitraan karo Fox Olahraga. Notabene, kabeh PokerStars pemain padha mbayar maneh langsung lan Mr casino toko saintes maries de la mer. Pungkasan oktober, lintang-Lintang Group lan Flutter Hiburan, kang ndarbeni Betfair lan FanDuel, announced a $12,2 milyar setunggal sing bakal nggawe game online goliath casino toko st jean de lus. Swiss pengadilan dhawuh kang extradition kanggo US ing oktober.

Scheinberg iki dipenjara ing Swiss ing juni 7, 2019 casino toko saint pierre de chartreuse. Piyambakipun final didakwa kanggo mbela guilty ing cilik ngendi liyane wastani uga ngakoni kaluputan. Scheinberg diputer lan peran penting ing njupuk sing kabeh pemain saka situs liyane padha olèh minangka uga." Rong sasi sawise bali kanggo federal ditahan, Isai Scheinberg, ing ngedegaken saka PokerStars, pled guilty ing New York federal pengadilan Wednesday kanggo mlaku ilegal online poker situs paling gedhé nang tau diselehake ing roulette.