Loro pasar padha adoh konco Macau, paling gedhé ing donya game panggonan, kang diprodhuksi rekaman $45,2 milyar ing bathi game pungkasan taun gedhe ndhuwur meja poker tabel. "Manajemen cautiously optimistis ing VIP pasar," Wells Fargo Securities game analyst Cameron McKnight marang investor gedhe slot mesin karo lampu lan bank. Pemerintah wis samesthine kanggo sarujuk casino pembangunan kanthi awal mangsa panas gedhe slot negara bosok 2. Macau, china iku kabèh crita liyane kebo thunder resort casino santa fe nm.
2 reged-revenue game pasar ing Asia," Govertsen ngandika kebo thunder santa fe casino. Ing Marina Bay Sands, kang diduweni dening Las Vegas Sands Corp., lan Genting Group Resorts Donya Sentosa diprodhuksi digabungake $6.077 milyar ing bathi game sak taun, kang ambruk cendhak saka Strip kang $6.5 milyar ing 2013 buffalo wild wings buzztime poker. Resorts Donya revenue game njupuk ana $2.942 milyar, 1 tambah persen kebo gemuruh 7s slot mesin.