BetConstruct bakal bali minangka Timbal Partner Global Game Anugrah London 2020, sawise sukses 2019 upacara casino de la reina madrid. Anugrah sing saiki ing taun katelu lan bakal weruh perusahaan perang iku metu ing 16 kategori, sak afternoon teh upacara ing 3 februari ing Hippodrome Casino slot simpenan pulsa sumbu 5000 tanpa cutout.

BetConstruct, anjog olahraga totoan lan game supplier, ngasilake minangka acara kang Mimpin Partner kanggo edition iki, ing ngisor iki pungkasan taun acara paweling slot simpenan pulsa sumbu tanpa cutout. Iku bubar ngetik menyang persetujuan kanggo nyedhiyani manggon game casino kanggo Parimatch, uga minangka nggayuh urip bakul lisènsi ing Malta, lan wis amba plans kanggo pasar US ing 2020 lan ngluwihi slot simpenan pulsa akèh bonus. BetConstruct Pangadeg lan CEO Vigen Badalyan ngandika: "BetConstruct punika remen bakal Mimpin Partner Global Game Anugrah London sepisan maneh."Pungkasan taun kang upacara iki sukses sanget lan mbuktekaken carane adiluhung ing Anugrah ana ing kita industri."Julian Perry, Gambling Njero COO, ngandika: "Iku paling gedhe kumpul saka CEOs ing Eropah, supaya iku fantastic BetConstruct weruh iku taun pisanan lan wanted kanggo teka bali."We are pancene pleased kanggo ndeleng wong bali lan kita katon nerusake kanggo mirsani wong-wong mau ing Global Game Anugrah."Anugrah sing powered dening Gambling Njero lan bakal fitur sawetara saka paling bergengsi lan pengaruh perusahaan ing sektor kita. ayat bab gambling kang dosa.