Elys Game Teknologi (biyèné Newgioco Group) wis dimulai dagang ing NEO-Ijolan ing Kanada, dadi pisanan tau perusahaan umum bakal dual-kadhaptar saka Nasdaq Pasar Modal kanggo ijol-ijolan.

Elys wis Nasdaq-kadhaptar kanggo mung liwat taun, wiwit 27 desember 2019, lan saiki nggabung Canadian simpenan ijol-ijolan sing ngarep kanggo liwat 100 perusahaan lan ETF listings ireng oak casino menu restaurant. Ing legalisation saka siji-acara olahraga totoan ing Canadain pasar iki faktor utama konco listing anyar ireng oak casino resort tuolumne road utara tuolumne kutha california. Metu Elys ketua lan CEO Michele Ciavarella ngandika: "Kita listing ing NEO Exchange minangka tonggak sejarah penting ing akeh tingkat kanggo Elys, utamané minangka kita mbangun ing kita dhisikan go-kanggo-pasar strategi ing akeh kanthi cepet pasar US lan berkembang kita foothold ing pasar Canadian."Bubar ngajokaken aturan ing Kanada bakal legalise siji-acara olahraga wagering lan wis samesthine kanggo nambah CDN$80bn (US$62.57 bn) wagered ing olahraga saben taun ing Kanada."Kita pitados bilih kita sing arang banget uga dipanggonke kanggo bandha ing pasar akeh iki lan pracaya listing iki bakal nyedhiyani kita luwih cahya antarane Canadian investor minangka kita bisa kanggo nglakokaké ing strategi kita saindhenging Amérika Lor."Elys bubar dados Matteo Monteverdi minangka CEO anyar, karo mantan CEO lan ketua Ciavarella obah namung ketua peran free geisha slot ora download. Monteverdi dhateng istimewa kanggo Gambling Njero marang njupuk posisi, outlining ambisi kanggo game online lan olahraga totoan tenan. free buta emas slot mesin.