veri ngandika tambahan iku diantisipasi diatur pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) ing sawetara saka US$87 yuta kanggo US$91 yuta ing telung sasi juni 30, dibandhingake kanggo US$75.4 yuta ing 2021 waktu pisanan lan US$64.1 yuta ing 2019 waktu liya.veri ngandika sing sawise refinancing sawijining saklawasé US$1.15-milyar total utang pinunjul, iku bisa samesthine kanggo duwe US$1.0-milyar pinunjul total utang lan kanggo duwe anyar US$125-yuta fasilitas kredit bergulir "sing bakal undrawn ing nutup." ccording kanggo ana statement, Everi awis lan sami awis wungu kanggo US$360.8 yuta minangka Mei 31, dibandhingake kanggo US$335.1 yuta ing tanggal 31 Maret, 2021 pitik ranch casino sonora ca. e ditambahake: "Kita uga nyana kita game machine unit dodolan ing waktu liya bakal uga ngluwihi tingkat mlebukake ing waktu pisanan saka 2021." pitik ranch casino sonora california.