Air operator demo porsi taman nasional ing Las Vegas bebarengan karo pengecer lokal wis diwiwiti nggawe ancang-ancang kanggo tambah ing turis Cina carane njaluk roulette nilai twitch. Ing statement, Chusid ngandika: "Kita wis rembugan karo folks ing Las Vegas lan kita wis rembugan karo sawetara pejabat kapilih lan padha lagi banget uga weruh saka iku carane njaluk rune slot ing aerondight. Padha apa padha bisa, nanging iku ora mung Las Vegas masalah carane njaluk sainsburys delivery slot. Beijing wis dijupuk banget ketat sikap ing casino industri ngetokake anti-korupsi crackdown ing Macau ing 2014 sing disebabake pasar kanggo pengalaman utama kurangé populasi qt medhot sinyal saka slot.

Chusid nyatakake Las Vegas bakal kudu ati-ati ing sawijining marketing lan iklan kampanye kanggo mesthekake yen ora ana slot mesin utawa tabel game sing ditampilake qt medhot slot saka sinyal. Maskapai punika aturan dhisikan promosi beya kira-kira dadi watara $600 saben babak trip. Pejabat bakal katon kanggo ningkataké Las Vegas minangka panggonan lan ora bakal fokus ing casino industri qt medhot sinyal saka kabeh slot.