pengadilan document saka Amerika Serikat nuduhake sing tenan tanggung jawab kanggo lisensi offshore online gambling perusahaan ing Filipina wis rek sembarang pranala menyang situs web ing Cina dipuntudhuh saka ilegal dagang ing jeneng saka Las Vegas Sands Corp lan sawijining tandha.irst Cagayan Luang lan Resor Corp lan liyane wastani wis ing februari 2015 wis dhawuh dening U qt medhot sinyal saka slot. Pengadilan Negeri ing Nevada kanggo mbayar Las Vegas Sands total US$2.15 yuta.ut ing ngatur tanggal februari 3, hakim James C qt medhot slot saka sinyal. Mahan vacated asli judgement, nrima Page Cagayan pitakonan sing durung ngerti bab kasus sadurunge Maret, 6, 2015, pitung dina sawise standar pangadilan lan permanen injunction padha dileksanakake ing iku dening pangadilan.irst Cagayan eksklusif master licensor kanggo Cagayan Zona Ekonomi Panguwasa, lan game online ukum ing Filipina operasi ing Cagayan Zone Economic Khusus.ebruary 3 ngatur nyatet: "Page Cagayan.. qt medhot sinyal saka kabeh slot. nolak sembarang hubungan karo basa Cina situs web dijenengi minangka sawijining co-wastani lan nggunakake sembarang saka [Las Vegas] Sands' misuwur tandha." irst Cagayan kang tiyang sepah perusahaan, Luang lan Resorts Donya Corp, wis investor minoritas ing Manila kang Kutha Impen Manila casino resort dilakokno dening Melco Makutha Hiburan Ltd. qt pedhot sambungan kabeh slot saka obyek.