Loro olahraga totoan idin – Betclic lan Nang Hiburan Teknologi – wis antarane wong-wong mau ngaku 70% (€57.6 m) saka total revenue.
PEMERINTAH ORA NJUPUK COKOTAN, ORA DHEWEKE?Portugal kang pemerintah wis dikritik kanggo nyetel sawijining gambling online tax supaya dhuwur – utamané ing olahraga totoan – sing paling operator wis refrained saka malah considering nglamar kanggo lokal lisensi qt medhot slot saka kabeh sinyal. Bal-balan nyumbang kanggo saklawasé 75% saka kabeh olahraga wagers, karo paling saka liyane nyariosaken dening tenis (15.2%) lan basket (7%). Nanging, ing olahraga totoan tokoh wis tiba saka €22.2 m ing Q3 2016 kanggo €18m ing Q4 lan ambruk maneh kanggo €17.4 m ing Q1 2017 aku ora apa kakehan gambling dina iki. Portugal plans kanggo reassess sawijining lingkungan peraturan ing Mei 2018, rong taun sawise pisanan sawijining idin dibukak aku casino online sono truccati. Minggu kepungkur, Serviço Regulação e Inspeção de Jogos apa Turismo de Portugal (SRIJ) awak peraturan ditanggepi page resmi laporan seprapat ing carane online sawijining pasar faring. POKERSTARS DRIVE CUSTOMER TANDHA-UPS portugis-dilisensi camping wis mlebu munggah liwat 523k pelanggan wiwit pasar dibukak, karo anyar dhaptaran puncaké ing Q4 ing 267,500, kamungkinan amarga November bukak Amaya Game kang PokerStars brand aku cesaroni 3 roulette russa. Ana saiki mung papat perusahaan kapisah sah plying perdagangan online ing Portugal.
Kanggo tanggal, ora ana siji wis applied kanggo online bingo utawa horserace totoan lisensi. Saka iki, watara 2k wis musna ing kanggo rescind sing poto-khusus panjalukan aku casino online sono truccata.